Αρχική Η εταιρεία Εξοπλισμός Προϊόντα Metal Art Πιστοποιήσεις Επικοινωνία

Επιλογές
  Αρχική
  Η εταιρεία
  Εξοπλισμός
  Προϊόντα
  Πιστοποιήσεις
  Επικοινωνία
Η εταιρεία Euroform που ειδικεύεται στην βιομηχανική παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων προσφέρει τώρα και στην ελληνική βιομηχανία προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και συστήματα αυτοματισμού βασισμένα σε ρομποτικούς βραχίονες. Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα της ρομποτικής με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της βιομηχανίας. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να αναπτύξουμε νέες εφαρμογές και με τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζεται να προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Τα ρομποτικά συστήματα της εταιρείας Euroform μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή πλήθους προϊόντων σε όλους τους τύπους βιομηχανικών μονάδων παρέχοντας εγγύηση και ασφάλεια για την σωστή λειτουργία και αποδοτικότητας τους.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν κάποια βασικά στάδια μέχρι την παράδοση ενός ολοκληρωμένου ρομποτικού συστήματος, ξεκινώντας αρχικά από την μελέτη και τον καθορισμό του συστήματος με σκοπό την κάλυψη της ζητούμενης ανάγκης. Έπειτα το σχεδιασμό και τη κατασκευή των ειδικών εξαρτημάτων του συστήματος για την καταλληλότητα της χρήσης του αλλά και το προγραμματισμό αυτού κάνοντας το πιο εύχρηστο. Και τέλος την εγκατάσταση του στο χώρο του πελάτη και στο service που προσφέρεται για την συντήρηση όλων των ρομποτικών συστημάτων παρέχοντας εκπαίδευση με την βοήθεια σεμιναρίων για τον απλό χειρισμό του ρομπότ και τη σωστή διαχείριση του συστήματος.

Τα ρομποτικά συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πάρα πολλές περιπτώσεις παρέχοντας πολλές δραστηριότητες εφαρμογής όπως συγκόλληση, τροφοδοσία μηχανών, παλετοποίηση, συσκευασία, κοπή, βαφή κ.τ.λ. Για αυτό λοιπόν το λόγο η ανάγκη για χρήση συστημάτων αυτοματισμού με ρομποτικούς βραχίονες κρίνεται μεγάλη για την ελληνική βιομηχανία, καθώς μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη με την μείωση του κόστους παραγωγής και την γενικότερη ανάπτυξη τους.


2010 - powered by webapplications